Waylon deelt prachtig kiekje uit de oude doos met zijn vader op Instagram

Volgers kunnen er niet over uit hoeveel hij op zijn vader lijkt

“De appel valt niet ver van de boom”, een gedachte die veel van Waylons Instagram-volgers hebben als ze de foto van Waylon met zijn vader zien. De artiest, ook wel bekend als Willem Bijkerk, deelde onlangs een foto op social media van hem als kind naast zijn vader en de gelijkenis tussen de twee is treffend!

De 39-jarige artiest lijkt inmiddels als twee druppels water op zijn vader.

Foto

Waylon plaatste onlangs een prachtig jeugdkiekje van hem met zijn vader op Instagram. “Me and my biggest hero!”, schreeft de zanger bij de foto. Volgers van de 39-jarige artiest kunnen er niet over ophouden hoeveel vader en zoon op elkaar lijken. Zo regent het lovende reacties over de gelijkenis. “Scary double… niet normaal! Eén gezicht man”, reageert een verbaasde Charly Luske. “Zo wat lijk jij op je vader”, en “Je lijkt als twee druppels water op je vader”, zijn slechts twee van de vele reacties.

Gezin

“Je hebt dezelfde ondeugende ogen. Je dochter heeft dat ook”, reageert weer een ander. Waylon is de trotse vader van twee kinderen. Op zijn 22ste kwam zoon Dylan ter wereld, maar door zijn drank- en drugsproblemen lukte het hem niet om een volwaardige vader voor hem te zijn. Inmiddels heeft de zanger het contact met Dylan hersteld. “Hij is hier bijna ieder weekend, hij is dol op zijn kleine zusje”, vertelde Waylon hierover aan RTL Boulevard. In november 2018 verwelkomde hij dochtertje Teddy in zijn leven, die hij kreeg met vriendin Bibi Breijman.

Dit bericht bekijken op Instagram

Me and my biggest hero! #fatherandson #goodold80s ??

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Lees ook: Wat een prestatie: Maik de Boer is twintig kilo afgevallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Waylon, Story | Beeld: Videostill