Manager Yolanthe bevestigt: ‘Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden’

Het showbizzkoppel probeert hun huwelijk toch te redden

De showbizzwereld was twee weken geleden in rep en roer toen Yolanthe en Wesley via hun management lieten weten dat hun relatie voorbij is. Na een huwelijk van negen jaar zouden ze er een punt achter zetten. De manager van Yolanthe klapt echter uit de school dat het mogelijk is dat de twee toch bij elkaar blijven. 

Aan Story bevestigt Yolanthe’s manager dat het stel niet het doel heeft om te scheiden.

Scheiding van de baan

Xenia Kasper is de zakelijk manager van Yolanthe en zij laat weten dat het stel nog niet officieel uit elkaar is: “Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden!”. Dit zou erop duiden dat de twee toch aan hun huwelijk willen werken. Momenteel is Yolanthe in Thailand voor de opnames van Temptation Island Vips, wellicht komen de twee na de opnames van het programma toch weer bij elkaar.

Mediastop

Twee weken geleden werd bekend gemaakt dat het stel een pers- en mediastop hield, maar daar kwam Wesley snel op terug. Zo reageerde de voetballer op Instagram: “Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.” Tevens plaatste Yolanthe volgens Story onlangs een hartje bij een Instagramfoto van hun extravagante bruiloft in 2010. Deze foto verscheen echter niet op haar eigen pagina, maar op een fanpagina. Toch wakkerde dit de geruchten wel aan dat de twee toch bij elkaar blijven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Lees ook: Dit is waarom Wesley zo snel op de breuk met Yolanthe reageerde

Bron: Story | Beeld: videostill