Gaat déze oud Wie is de Mol?-kandidaat Art Rooijakkers vervangen als presentator?

Wij zien het wel zitten

Het was even een donkere dag in Wie is de Mol?-land toen Art Rooijakkers liet weten dat de presentatie van het populaire spelprogramma niet meer door hem zal worden gedaan. Een oud-kandidaat van Wie is de Mol? heeft echter laten weten dat zij het stokje graag wil overnemen.

Vind jij haar een geschikte vervanger?

Ellie Lust

Art Rooijakkers presenteerde zeven seizoenen van Wie is de Mol?, maar voor de presentator wordt het nu tijd voor iets anders. De omroep AVROTROS is daarom op zoek naar een nieuw persoon en oud-kandidate Ellie Lust heeft laten weten dat zij het wel ziet zitten om het spelprogramma te presenteren. 

Presentatie

Ellie Lust is niet op haar mondje gevallen en doet het goed op tv. De politiewoordvoerster presenteert momenteel al Ellie op Patrouille én is ambassadeur van WIDM?. Het is dus helemaal niet zo gek dat de 51-jarige het programma wil presenteren.

Bij de politie

“Ik ben niet gevraagd. Nog niet”, vertelt Ellie aan het AD. “Ik weet ook niet of ik op het verlanglijstje van de omroep sta, maar ik zou het best willen. Dat zou een mooie kans zijn.” Meer wil Ellie er echter niet over kwijt. “Verder lijkt het me niet goed te speculeren over iets dat niet speelt. Ik zit voorlopig nog bij de politie.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Andere mogelijke presentatoren

Niet alleen Ellie geeft aan de presentatie wel te zien zitten. Ook oud-kandidaat Marlijn Weerdenburg en illusionist Victor Mids willen de presentatie ook wel op zich nemen. Evenals oud-Mol Klaas van Kruistum. Momenteel is er echter een andere naam die voornamelijk wordt genoemd en dat is die van Rik van de Westelaken. Hij zou ook autoriteit uitstralen en na twee magere jaren bij SBS 6 en Net 5 zou dit maar zo de opstap kunnen zijn die hij nodig heeft.

Lees ook: Art Rooijakkers deelt deze ontzettend schattige foto van zijn tweeling Puk en Keesje

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: AVROTROS/Michel Schnater, AVORTROS/NO CANDY