Dít wijst erop dat verloving prins Harry en Meghan Markle binnenkort wordt aangekondigd!

Prins Harry
Houd de bubbels gereed! 

Vanaf het moment dat de relatie tussen prins Harry en Meghan Markle naar buiten werd gebracht, zijn we gek op het koppel. Elk kiekje van de twee wordt bekeken en elk nieuwtje wordt gelezen. Maar waar we écht naar uitkijken is toch wel een huwelijksaankondiging. Volgens bronnen hoeven we daar echter helemaal niet zo lang meer op te wachten! 

BBC zou een tip binnen hebben gekregen.

Aankondiging
De Britse media zijn erover uit: de verloving van prins Harry en Suits-actrice Meghan Markle wordt binnenkort aangekondigd. BBC zou ingelicht zijn dat er binnenkort ‘een koninklijke aankondiging’ wordt gedaan. Veel media hebben de vraagtekens zelf al ingevuld: dat moet wel een verloving zijn tussen de prins en de actrice, want Meghan en Harry zouden ‘verliefd en gelukkig’ zijn.

Geruchten
De Britse media speculeren al enige tijd over een koninklijk huwelijk. Meghan Markle wordt steeds vaker in Londen gezien en ze heeft haar baan als Suits-actrice opgezegd. Er zijn zelfs geruchten dat Meghan haar hebben en houden aan het inpakken is om in Groot-Brittanië te komen wonen, er is namelijk een procedure gestart voor Meghans honden, zodat zij ook de oversteek naar Engeland mogen maken.

Meghan en Harry hebben naar verluidt al anderhalf jaar een relatie, maar werden in september pas voor het eerst samen in het openbaar gezien tijdens de Invictus Games in Toronto.

Dit vind je misschien ook leuk: Door lieve daad van Kate Middleton kan Meghan Markle kerst vieren met prins Harry

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: videostill