Wow! Simon Keizer ziet er opeens heel anders uit!

Simon Keizer

Simon Keizer besloot dat het tijd was voor iets nieuws

Soms besluiten de sterren van ons kleine kikkerland iets heel anders te doen met hun uiterlijk en het kan dan zijn dat je een lading kritiek over je heen krijgt. Jan Kooijman ging hem al voor, maar nu heeft ook zanger Simon Keizer zijn haar compleet anders. 

We kennen hem natuurlijk met zijn halflange -en ietwat warrige- haren, maar op de foto die de zanger gisteren deelde is daar vrij weinig van te zien. Met de geboorte van zijn dochtertje Kiki vond de Volendammer het tijd voor verandering. Misschien zaten zijn lange lokken wel in de weg bij het knuffelen van zijn kleine baby’tje.

De meningen over het nieuwe kapsel van de kersverse vader zijn wat verdeeld. Onder de foto op Instagram zegt een vrouw: ‘Dat haar… gaat te ver!’ en een ander neemt het voor hem op door te zeggen dat hij lekker zelf moet weten hoe hij zijn haar doet en dat vinden wij ook! Als je dan toch wil weten wat wij van het kapsel vinden dan is het antwoord: alles staat deze Volendammer goed. Wat vind jij? Oordeel zelf en laat het ons weten in de reacties.

 

Wil je dit bericht later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte