Xelly Cabau van Kasbergen bevallen van haar eerste kindje!

Geweldig babynieuws voor Xelly Cabau van Kasbergen

De 30-jarige Xelly Cabau van Kasbergen, het zusje van presentatrice Yolanthe, is in het Amsterdamse ziekenhuis bevallen. De trotse Xelly is moeder geworden van een kerngezond jongetje. Dit nieuws meldt het AD.

De naam en het tijdstip waarop het kindje is geboren is nog niet bekend gemaakt.

Bekendmaking geslacht

Haar oudere zus Yolanthe (34) bracht al wel samen met haar driejarige zoontje Xess Xava een bezoek aan haar kersverse neefje. Xelly is al acht jaar samen met Beer Muller en inmiddels is het stel verloofd. Samen onthulden ze vorig jaar oktober dat Xelly zwanger is van hun eerste kindje samen. Afgelopen januari maakte Xelly in een vlog bekend wat het geslacht van hun kindje zou worden. “Het klinkt erg cliché, maar het is echt onbelangrijk om te weten wat het wordt. Maar op het moment dat je gerust wordt gesteld en het zit allemaal goed, dan is het natuurlijk wel leuk om te weten”, zo liet Xelly eerder weten.

Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly Cabau van Kasbergen is visagiste van beroep. Regelmatig deelt ze video’s op haar veel gevolgde YouTube-kanaal, waar ook veel bekende Nederlanders zich laten opmaken door de knappe brunette. Op haar Instagram deelde Xelly eerder al prachtige foto’s van haar babybuik. Een foto van haar pasgeboren jongetje heeft ze tot nu toe nog niet gedeeld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Big mama?

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

Lees ook: Tim Douwsma en Elske krijgen hun eerste kindje!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterst!

Bron: AD | Beeld: Videostill, YouTube Xelly Cabau