Yvon Jaspers is apetrots: er zijn al meer dan 75 BZV-kinderen

De Boer zoekt Vrouw-presentatrice kan haar geluk niet op

Boer zoekt Vrouw is sinds de start in 2004 een waar kijkcijferkanon. Het programma is niet alleen een succes voor de televisie, maar ook voor de deelnemende boeren. Ze vonden tientallen boeren dankzij de koppelpogingen van Yvon Jaspers de liefde en dat leidde tot meer dan 75 Boer zoekt Vrouw-kinderen.

Vijftien jaar Boer zoekt Vrouw

Zondag 23 februari is het zo ver en start het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw. Yvon Jaspers presenteert het programma al vijftien jaar en dat vindt ze nog steeds fantastisch. In een interview met de Boer zoekt Vrouw-website van KRO-NCRV blikt de presentatrice trots terug. “Ik had nooit durven dromen dat een tv-programma voor veel deelnemers zo’n positieve invloed zou hebben op hun leven. Dat er huwelijken gesloten worden en er inmiddels meer dan 75 kinderen zijn geboren, omdat hun ouders elkaar hebben leren kennen door Boer zoekt Vrouw. Dat is iets om heel dankbaar voor te zijn als presentator”, vertelt Yvon.

Elfde seizoen Boer zoekt Vrouw

Yvon deelt ook een tipje van de sluier over het nieuwe seizoen. In het elfde seizoen doen negen boeren en één boerin mee. Dit jaar werden er ruim 1100 brieven en pakketjes naar de deelnemers gestuurd. Maar van welke vijf boeren worden hun liefdesavonturen op tv gevolgd? Helaas mag de blondine dat nog niet zeggen, maar het volgende doet ze wel uit de doeken. “Ik denk dat bijna niemand een goede gok heeft gewaagd over wie er bij de vijf boeren zouden zitten die we op tv volgen. Dat is toch hilarisch. Maken we dit programma 15 jaar en zitten we er allemaal naast, ikzelf inclusief.”

Ware Jakob(a) gevonden

In het vorige seizoen vonden veel boeren de liefde. Yvon kan helaas niet zeggen of dat dit seizoen weer zo is. “We zitten er momenteel nog middenin, dus ik kan er natuurlijk niks over zeggen. Bovendien is het veel te leuk om zelf te zien hoe de boeren hun hobbelige weg naar de liefde afleggen. Ik denk dat veel mensen zich thuis op de bank geregeld herkennen in de mensen die voorbij komen in de afleveringen. De verlegenheid, het verlangen, de ongemakkelijkheid, maar ook het enthousiasme.”

Eerste beelden

Het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw is vanaf zondag 23 februari om 20:25 uur te zien op NPO 1. Om alvast in de sfeer te komen deelt de omroep de eerste beelden van het elfde seizoen. Bekijk de video hier.

 

Stapels liefde!

Yvon is onderweg! En zij heeft een heleboel brieven bij zich. ????

Geplaatst door Boer zoekt Vrouw op Donderdag 13 februari 2020

Lees ook: Hans Klok haalt uit naar Bridget Maasland: ‘Ze krijgt een koekje van eigen deeg’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: Beeldbank KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk