Yvon Jaspers wil niet ingaan op uitspraken Jeroen Pauw

De Boer zoekt Vrouw-presentatrice zou vriendelijk hebben bedankt

Jeroen Pauw reageerde in de eerste aflevering van Café Hendriks & Genee op de uitspraken die Yvon Jaspers deed toen ze bij hem aan tafel zat. De presentator deelde zijn ongezouten mening over het interview dat in april plaatsvond. Yvon zou de kans hebben gekregen om haar kant van het verhaal te delen, maar dit zou ze hebben afgeslagen.

Ze zou het momenteel te druk hebben. 

Uitspraken

Yvon Jaspers schoof in april bij Jeroen Pauw aan tafel aan om te vertellen over het onderzoek dat werd ingesteld naar haar functie bij ForFarmers. De Boer zoekt Vrouw-presentatrice deed haar beklag bij het programma, maar kon niet rekenen op steun. Zo schoten haar uitspraken over de zware periode die ze had meegemaakt veel kijkers in het verkeerde keelgat, omdat de familie van de vermoorde Anne Faber ook aan tafel zat. Jeroen Pauw deelde zondag in Café Hendriks & Genee dat hij hoopte dat Yvon tijdens de uitzending haar eigen leed zou relativeren, maar dat deed ze niet.

Voorstel

Tot nu toe heeft Yvon Jaspers nog niet haar verhaal gedaan over het interview dat in april de tongen losmaakte. Een luisteraar van Veronica Inside vindt dat niet helemaal eerlijk en oppert tijdens de radioshow van Wilfred Genee dat Yvon bij Café Hendriks & Genee uitgenodigd moet worden om haar zegje te doen. “Dan kan ze reageren op wat Jeroen Pauw zei en wat de hele wereld over haar heeft gezegd”, stelt de luisteraar voor. Wilfred reageert echter dat dit al aan het management van Yvon is voorgelegd.

Reactie

Wilfred vertelt dat Yvon is uitgenodigd om aan te schuiven bij het programma, maar dat de presentatrice heeft bedankt. Ze zou het niet meer over het interview willen hebben. Wilfred laat weten dat zijn redactie contact had met het management van Yvon, maar volgens haar management zou de Boer zoekt Vrouw-presentatrice het momenteel te druk hebben om op het verzoek in te gaan. De talkshow van Hendriks en Genee begint echter pas op zondag om tien uur ’s avonds, in Veronica Inside vroegen ze zich dan ook af waarmee Yvon het zo druk heeft.

Lees ook: Ivanka Trump ziet koningin Máxima als een vriendin

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Pauw