Zanger Charly Luske showt fitte lichaam met voor- en nafoto op Instagram

De zanger deelt een indrukwekkende transformatie

We kunnen er niet omheen: Charly Luske is in topconditie. De zanger heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en dat is duidelijk te zien aan zijn fysiek. Op Instagram deelt Luske een voor- en nafoto waarop hij laat weten wat hij precies heeft gedaan om in shape te komen. Zijn geheim? Schaatsen!

Maandelijkse fitness update

Op de foto die Luske op zijn Instagram deelt zien we de zanger met ontbloot bovenlichaam. De rechterfoto is gemaakt in mei en de linkerfoto is een foto van afgelopen week. De zanger showt met trots zijn aanwezige sixpack en deelt onder de foto een aantal details van zijn ‘Monthly Fitness Update’. 

Zijn grote geheim

Charly Luske is één van de deelnemers van het tv-programma Dancing On Ice. De zanger laat weten dat voor de voorbereidingen van het tv-programma hij in de afgelopen 8 weken wel 15 uur per week op de ijsbaan heeft gestaan. Daarnaast deelt Luske dat hij voor 95 procent veganistisch heeft gegeten. Dit in combinatie met personal training en een aantal supplementen behaalde Luske dit resultaat. Toch is de zanger nog niet helemaal tevreden en deelt hij zijn doel voor de maand januari: 2 kilo in spiermassa aankomen.

Lees ook: Frans Duijts wordt overspoeld met complimenten na maagverkleining

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: BSR Agency, AIP