Zó ziet de broer van Enzo Knol eruit; wat lijken ze op elkaar!

 Enzo Knol

Je kunt duidelijk zien dat ze familie zijn

Met meer dan 1,6 miljoen abonnees op zijn YouTube-Kanaal kunnen we wel stellen dat Enzo Knol een van de populairste vloggers van Nederland is. Wie we onder andere te danken hebben voor de filmpjes van de 24-jarige? Zijn broer Milan en zó ziet hij eruit.

Door Milan begon Enzo ook met vloggen.

Video’s
Het was zijn broer Milan die de bekende vlogger Enzo Knol op het idee bracht om vlogs te maken. Milan maakte al langer tijd video’s die hij op het internet plaatste en Enzo besloot zijn voorbeeld te volgen. Op 9 juni 2013 verscheen zijn eerste filmpje op het internet. Allemaal dankzij zijn broer Milan.

Abonnee’s
Milan Knol heeft net als zijn jongere broertje een YouTube-kanaal. Een miljoen abonnees heeft hij nog niet op zijn filmpjes, maar onaardig doet de oudere Knol-telg het ook niet. Hij heeft bijna een half miljoen abonnees op zijn videokanaal, al werd zijn laatste video een jaar geleden op het internet geplaatst.

Enzo
Milan en zijn broer Enzo hebben een goede band. Je ziet op zowel de Instagram-pagina van Enzo als die van Milan regelmatig foto’s voorbij komen waarop de broers samen staan. Bekijk een aantal van die leuke kiekjes hieronder!

Geen onderschrift nodig ?

Een bericht gedeeld door Milan Knol (@milanknol) op

Diner w/ bro ? • wat eet jij als je uit eten gaat?

Een bericht gedeeld door Milan Knol (@milanknol) op

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Lees ook: Enzo Knol en zijn vriendin zijn uit elkaar

Bron: Wikipedia, Instagram | Beeld: Wikipedia, Ronn