Zoek de verschillen; dít is de Poolse K3 en ze lijken er als 2 (of 3) druppels water op!

Wij staan perplex

Wij hadden eigenlijk helemaal niet door dat K3 in het buitenland al een even grote hit is als in ons (buur)land, maar dat dat zeker wel zo is blijkt wel uit het feit dat de olijke meidengroep gewoon is gekopieerd in Polen. Plagiaat zou je zeggen, maar LINDAnieuws legde het even haarfijn uit. 

In alle opzichten lijken ze op de populaire meidengroep.

Kopie
De Poolse versie van K3 heet My3 en bestaat uit drie vrouwen: Julka (zwart haar), Natka (blond haar) en Gefi (rood haar). Ze lijken als drie druppels water op Klaasje, Marthe en Hanna van K3 en zelfs de kleding die ze dragen lijkt verdacht veel op de kleding van hun Nederlandse tegenhanger. Ook de liedjes lijken wel heel erg op elkaar: zo zingt My3 het nummer ‘Mammaje’, wat heel veel lijkt op het nummer ‘MaMaSé’ van K3.

Plagiaat?
Je zou zeggen dat dit toch echt wel plagiaat is, maar volgens LINDAnieuws is dit niet helemaal waar. PR-manager Jan Pieter Boodts van Studio100, liet weten al langer op de hoogte te zijn van het voornemen van een Poolse versie van K3. Hij had echter niet helemaal verwacht dat de Poolse variant er zó snel zou komen. Wij vinden My3 in ieder geval beangstigend veel op de meidengroep lijken, oordeel zelf maar!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest
Bron: LINDAnieuws | Beeld: videostill