Wel of geen vroege zomerstop: dit betekent de coronacrisis voor GTST

gtst zomerstop corona

Het bericht over een vervroegde zomerstop bleek niet te kloppen

Liefhebbers van de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden vrezen het ergste. Naar verluidt zal de zomerstop van de dagelijkse serie vanwege de coronacrisis eerder zijn dan normaal, zo bevestigde het AD. Dit blijkt echter volgens de seriemakers niet helemaal te kloppen. Aan RTL Boulevard legt de woordvoerder van Endemol Shine uit hoe de vork in de steel zit.

Opnamestop

Vanwege het coronavirus zijn de opnames van de soapserie al enige tijd gestopt. Sinds 16 maart ligt de boel stil, wat betekent dat er geen nieuwe afleveringen gemaakt worden. Om de schade te beperken zendt RTL 4 hierom vier in plaats van vijf afleveringen per week uit. Op deze manier kunnen de seriemakers de boel ietwat uitstellen en krijgt de serie niet te maken met een enorm vroege zomerstop.

Voorbarig

Het AD plaatste onlangs een bericht over de bekende soapserie. Volgens het AD zouden de makers van GTST het uitzenden nog maar tot halverwege mei volhouden, aangezien er niet voldoende afleveringen meer zouden zijn. Toch blijkt dit volgens een woordvoerder van Endemol Shine iets te voorbarig. “We praten over verschillende mogelijkheden. Een van de opties is mogelijk eerder stoppen, maar dat besluit is nog niet genomen”, legt de woordvoerder uit aan RTL Boulevard. 

Lees ook: Britt Dekker doet in DWDD bijzondere oproep om eenzame ouderen te helpen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill GTST, RTLXL