Zo ziet de zoon van Andrea Bocelli eruit

Hij wil in de voetsporen van zijn vader treden

Er zullen mensen zijn die hem niet kennen, maar bij velen gaat wel een belletje rinkelen bij het horen van de naam Andrea Bocelli. De wereldberoemde Italiaanse zanger heeft een stem waar je u tegen zegt en heeft heel wat prachtige hits op zijn naam staan. Andrea – die niet alleen zanger, maar ook vader is – blijkt zijn goede genen doorgegeven te hebben aan zijn zoon. Matteo Bocelli timmert momenteel hard aan de weg om zijn eigen zangcarrière tot een succes te maken.

Ook Matteo Bocelli is gezegend met een gouden keeltje.

Zangtalent

Helemaal een vreemde is de 21-jarige Matteo Bocelli niet wanneer het op zingen aankomt. Samen met zijn vader bracht hij in september 2018 het nummer Fall on me (Ven a mi) uit, wat afkomstig was van zijn vaders album Si uit 2018. Ook voor vader Andrea was dat een bijzonder moment. “Iedereen die een ouder is, iedereen die de kostbare verantwoordelijkheid kent van vader of moeder zijn, zal de betekenis van dit stuk volledig begrijpen”, schreef hij op YouTube over het allereerste duet dat hij met zijn zoon deed.

Platencontract

Het duet bleek een goed opstapje voor zoon Matteo. Het blad Variety meldt dat Matteo onlangs heeft getekend bij Capitol Records. Voor degenen die helemaal niet thuiszijn in de industrie: bij dit label zijn sterren als Katy Perry en Sam Smith ook aangesloten.

Talent

Matteo studeerde aan het conservatorium in Lucca en op 18-jarige leeftijd stond hij voor het eerst op het podium. Het moge duidelijk zijn dat Matteo zingen kan, maar daarnaast heeft hij ook andere talenten. De 21-jarige is namelijk ook nog eens model. Een carrière die overigens ook al behoorlijk van de grond is. Vorig jaar was hij samen met Jennifer Lopez te zien in een campagne voor Guess.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matteo Bocelli (@matteobocelli) op

Lees ook: Zo ziet de kleindochter van Debbie Reynolds eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show, Variety | Beeld: Videostill Andrea Bocelli