Aandoenlijk: zoontje André Hazes grootste fan van zijn vader

André

Wat een schattige video

Ouders zijn vaak maar wat trots op de prestaties van hun kroost, maar andersom geldt dat net zo goed. Zo trad André Hazes afgelopen week op in de Kuip en was te zien dat zijn zoon apetrots aan het dansen was op de muziek van zijn vader.

Monique en papa André delen schattige video’s van hun zoontje.

Gastoptreden

Marco Borsato pakt groots uit met zijn concertenreeks. De zanger trad de afgelopen dagen op in de Kuip en geeft woensdag 5 juni zijn laatste concert van de reeks. Marco trad niet in zijn uppie op, maar nodigde diverse artiesten uit om hem te vergezellen op de planken. Zo waren Armin van Buuren, Davina Michelle, Maan, Diggy Dex, Lil Kleine en DI-RECT van de partij. Ook André Hazes gaf een gastoptreden in de Kuip, tot groot plezier van zijn zoontje André jr.

Trots

Zowel Monique als André deelt een schattige video van hun zoontje dat aan het genieten is van de muziek van zijn vader. Het jongetje lijkt behoorlijk onder de indruk te zijn van het enorme feest en kijkt zijn ogen uit. “Wat zal er toch in dat kleine koppie omgaan wanneer je papa op zo’n groot podium, in zo’n groot (mooi) stadion ziet zingen en al die mensen die je ziet meezingen en zwaaien!”, plaatst Monique op Instagram.

 

Grootste fan

Nadat André zijn hit Leef ten gehore heeft gebracht, kan zijn zoon niet wachten om weer naar zijn vader te gaan. Zo hoor je hem aan het eind van het nummer aan Monique vragen: “Is papa al klaar?” De 25-jarige volkszanger vindt het maar wat leuk dat zijn zoontje bij zijn optreden was en plaatst ook een schattig filmpje van hem op Instagram. “De grootste is er ook bij”, zet hij erbij.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De grootste is er ook bij!? ( bedoel ik niet Moon der balletjes mee )

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Jim Bakkum showt zijn afgetrainde lichaam voor Onze Jongens deel 2

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Monique, de Kuip | Beeld: Videostill André Hazes: ik haal alles uit het leven