Zus Gordon begaat enorme blunder en verklapt met wie haar broer is getrouwd…

Is het speculeren nu voorbij?

Fans van Gordon zitten op het puntje van hun stoel om te ontdekken aan wie de presentator het jawoord heeft gegeven in Gordon gaat Trouwen… Maar met wie? Afgelopen woensdag zou Gordon in het huwelijksbootje zijn gestapt, maar voor de kijker blijft nog even geheim met wie. Tenminste, dat was de bedoeling.

Lijdia van Geyten Heuckeroth verklapte per ongeluk met wie Gordon is getrouwd.

Waarschuwing: wil je nog niet weten wie de kersverse man van Gordon is? Stop dan nu met lezen.

Foutje
De zus van Gordon, Lijdia van Geyten Heuckeroth, heeft per ongeluk te veel gezegd op Facebook. Afgelopen week kwam een roddel voorbij op het sociale medium waarin werd beweerd dat Gordon is getrouwd in Zuid-Afrika met een bepaalde kandidaat. De reactie van Gordons zus: ‘Wist ik al 2 weken geleden’. Oeps.

Kandidaat
Bevestigt Lijdia hiermee dat het daadwerkelijk de man uit de roddel is? Dit zal veel fans pijn aan het hart doen, want velen hoopten dat Gordon dit keer niet ‘voor de looks’ zou gaan, maar voor Rogier. Als we de berichten mogen geloven, is dat alleen niet het geval en zou Gordon in het huwelijksbootje zijn gestapt met de knappe Italiaan Manuel Schiavi.

Mogelijk
Toch zou het maar zo kunnen dat het niet waar is. Gordon trouwde namelijk pas vorige week in Zuid-Afrika, dus hoe kon Lijdia het twee weken geleden al weten? Het kan natuurlijk dat haar broer haar in vertrouwen nam, maar het zou ons niets verbazen als er toch een andere winnaar uit de bus komt. Zou het dan misschien toch Rogier worden? In de meest recente aflevering zou de overleden moeder van Gordon haar zoon wel een teken hebben gegeven dat Rogier de man voor hem is. 

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Videostill, Facebook