Zussen O’G3NE vertellen voor het eerst over relatie vader met jongere vriendin

‘Je moet elkaar alle geluk van de wereld wensen’

Dat Rick Vol, de vader van de O’G3NE-zusjes Lisa, Shelley en Amy, weer een nieuwe liefde in zijn leven heeft, maakte de tongen los. Dat hij weer gelukkig is in de liefde met de 35-jaar jongere Janine was dagenlang het gesprek van de dag. In een statement lieten de zussen weten dat het hen “enorm goed doet om mee te maken dat papa weer wat blijdschap vindt”, maar verder lieten ze zich er niet over uit. Tot nu toe.

Nieuwe liefde

Heel Nederland leefde mee toen de Isolde, de moeder van Lisa, Amy en Shelley, overleed. Hoewel de meiden en hun vader het nog steeds zwaar hebben met het verlies, kreeg Rick een nieuwe liefde in zijn leven. Op Instagram liet hij weten dat hij verliefd is op de 20-jarige Janine, die een groot fan is van zijn dochters. De twee ontmoetten elkaar tijdens een concert van de drie meiden. Na de bekendmaking was Nederland in rep en roer, niet alleen omdat zijn vrouw nog niet zo lang geleden is overleden, maar ook omdat Janine 35 jaar jonger is.

Blij

Rick liet eerder al eens weten dat zijn dochters blij voor hem waren, wat later werd bevestigd door de meiden. Ze gingen nog niet echt op de relatie in, tot nu toe. In een interview met Privé laten ze weten wat ze van de relatie vinden. “We zijn heel blij dat papa iemand heeft en niet meer alleen door de dalen hoeft. We hebben altijd het beste met elkaar voor in ons gezin. Ons hele leven al gunnen we elkaar alles”, vertellen de meiden. “Dat is wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt. Als je zo close met elkaar bent als wij dan moet je elkaar alle geluk van de wereld wensen. Dat geldt trouwens niet alleen voor ons als familie; we dragen iedereen die we kennen een warm hart toe”, vervolgen ze.

Beter leren kennen

De zangeressen hebben door hun werk vaak een volle agenda. Daardoor hebben ze Janine nog niet zo vaak gezien en hebben ze de kans niet gehad om haar beter te leren kennen. “We kennen Janine nog niet heel goed, maar dat komt vanzelf. Daar nemen we lekker de tijd voor.”

Lees ook: Zo reageerden de ouders van de 20-jarige Janine op relatie vader O’G3NE-zusjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: videostill