Dit is de reactie van de ouders van de 20-jarige Janine op relatie met vader O’G3NE-zusjes

Dit vinden ze ervan

Ricardo Vol is weer gelukkig in de liefde. Zo deelde hij ongeveer een jaar na het overlijden van zijn vrouw Isolde -de moeder van Lisa, Amy en Shelley van zanggroep O’3GENE- op Instagram dat hij weer verliefd is. Hij vond de liefde bij de 20-jarige Janine, een fan van zijn dochters. Dat de 55-jarige Ricardo een relatie heeft met iemand die 35 jaar jonger is, maakte vele tongen los.

Ricardo en Janine kregen veel negatieve reacties op hun relatie.

Positief versus negatief

Ondanks dat Lisa, Amy en Shelley positief reageerden op de relatie van hun vader, waren de reacties op social media niet mals. “Nadat we het zelf tijdens onze vakantie hadden bekendgemaakt, kwamen er eerst alleen maar positieve reacties. Maar later kregen we ook veel onaardige en harde aanvallen op ons. Daar zijn we wel van geschrokken. De tweede week waren we bezig deze buitensporige en kwetsende opmerkingen van social media te verwijderen. Maar daardoor zijn we ook, nog meer, naar elkaar gegroeid”, deelde Ricardo Vol met Privé.

Reactie ouders Janine

De dochters van Ricardo zijn blij dat hun vader weer wat blijdschap heeft gevonden, maar wat vinden de ouders van Janine van de relatie van hun dochter? “We zijn gelukkig dat ze zo gelukkig is met Rick Vol”, delen ze met Shownieuws. Tevens proberen ze niet wakker te liggen van de negatieve reacties die de kersverse tortelduifjes over zich heen krijgen. “En we trekken ons niets aan van alle negatieve berichten op social media.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine. ??

Een bericht gedeeld door Rick Vol (@ricardo_vol) op

Lees ook: De zusjes van O’G3NE slaan een nieuw carrièrepad in. Wij wensen ze veel succes!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram Ricardo Vol