6 dingen die je gemakkelijk kunt schoonmaken met Biotex

3. Hardnekkige vlekken in kleding

Ondanks dat je deze tip waarschijnlijk al kent, noemen we ‘m toch nog even op. Het verwijderen van vlekken in kleding is met een schepje Biotex namelijk zo gedaan. Omdat er verschillende soorten Biotex zijn, noemen het rijtje voor je op. Kleding met een hardnekkige vlek? Laat het een poosje weken in een sopje met Biotex Groen. Heb je enorm vieze kleding die waarschijnlijk met een gewoon wasmiddel niet schoon worden? Was de boel dan ‘voor’ met Biotex Blauw. Vervolgens was je de boel met gewoon wasmiddel. Gras-, chocolade- of andere hardnekkige vlekken was je met Biotex Oxi Effect. En tot slot: je verkleurde witte was, die was je met Biotex Echfa Wit.

4. Vlekken in je matras

Een handig trucje om je matras schoon te maken? Bestrooi je matras met Biotex en laat dit een paar uur intrekken. Ga vervolgens met de stofzuiger over je matras heen. Als het goed is, zijn een groot deel van de vlekken verdwenen!

5. Luxaflex

Wanneer je vieze luxaflex hebt, ziet de rest van de kamer er gelijk minder schoon uit. Door de luxaflex in een bad met Biotex te leggen, krijg je de boel lekker schoon. Spoel de luxaflex vervolgens af met lauw water en je bent klaar!

6. Badkamer

Biotex gebruiken in de badkamer: waarschijnlijk had je hier nog niet aan gedacht! Biotex is het perfecte middeltje om je badkuip of wasbak eens grondig schoon te maken. Laat het bad vollopen met heet water en gooi er een flinke hoeveelheid Biotex in. Laat dit een tijdje staan en spoel het bad vervolgens na met warm water.

Pagina 2/2

Lees ook: 6 dingen die je met WD-40 kunt doen

Bron: Roomed | Beeld: Unsplash