TikTok-hack: zo maak je je gootsteen pas écht goed schoon

gootsteen schoon

Vergeet zeker niet om deze plek goed te poetsen

Niemand wordt blij van een vieze gootsteen. Je wast er je handen, schenkt er je glas water in, wast er je groenten en poetst er je vieze vaat in schoon. Wij dachten dan ook dat we onze gootsteen behoorlijk goed schoonpoetsten, maar na het zien van deze video op TikTok denken we daar tóch iets anders over. 

Gootsteen schoonmaken

Afwasmiddel, baking soda, Cif, ontvetter: het zijn allemaal middelen die wij in de aanslag houden om onze keuken schoon te houden. Eens per week een grondige poetsbeurt en de keuken is weer spic en span. Althans, dat dachten wij. Het blijkt namelijk dat we een onderdeel stelselmatig overslaan. Op TikTok laat gebruiker @jusivince_cleaning zien hoe je je gootsteen écht helemaal – van top tot teen – schoon zou moeten maken.

Onderdelen overslaan

Natuurlijk is het belangrijk om het putje regelmatig te legen, de spoelbank goed te soppen en de kraan zo nu en dan af te nemen. Maar dat is nog niet alles als je een volledig schone gootsteen nastreeft. De TikTokker liet ons namelijk een deel van de wasbak zien dat we eigenlijk altijd overslaan tijdens het schoonmaken. Had jij hier wel al aan gedacht?

Je ziet de video op de volgende pagina.