Zoontje Roxeanne Hazes flink verwend voor zijn tweede verjaardag

Roxeanne en Erik zetten hun jarige zoontje in het zonnetje op Instagram

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes vieren vandaag feest. Hun zoontje Fender mag vandaag namelijk twee kaarsjes uitblazen. De trotse ouders zetten hun oogappeltje in het zonnetje op social media en blikken kort terug op het afgelopen jaar.

Hieperdepiep hoera!

Fender werd vanochtend verrast met vele ballonnen en een heerlijk gebakje voor zijn verjaardag. “Onze kleine Fennie is twee jaar! Waar is de tijd gebleven?”, schrijft Roxeanne over de jarige job op Instagram. “Voor mijn gevoel was je gisteren nog een baby. Ik knipperde met mijn ogen en ineens ben je twee. Mijn hartje, mijn alles, mijn favoriete persoontje op aarde. Papa en mama houden zielsveel van jou”, gaat de 27-jarige brunette verder. Ook Erik staat stil bij de verjaardag van zijn zoon en schrijft op social media dat hij ontzettend trots is op zijn zoon. Hij blikt bovendien terug op het afgelopen jaar door een paar leuke kiekjes van zijn zoontje te delen.

Groot cadeau

Ouders Roxeanne en Erik zijn niet de enigen die Fender in de watten leggen. De buren van het stel doen ook een duit in het zakje en verrassen het jongetje met een bijzonder cadeau. Zo kreeg de jarige job een grote speelgoedauto van de buren. In de video op Instagram is te zien dat het jongetje al ontzettend veel plezier aan zijn nieuwe auto beleefd.

Lees ook: Romy Monteiro open over opgroeien zonder vader: ‘Toen ik jonger was, vond ik dat heel jammer’

Bron: Instagram Roxeanne Hazes, Erik Zwennes | Beeld: ANP, Mischa Schoemaker