Zo zorg je ervoor dat zilvervisjes jouw huis voortaan overslaan!

Zilvervisjes

Voorkomen is beter dan genezen!

Zilvervisjes, niemand wordt er blij van. Deze kleine vieze, zilverkleurige beestjes komen uit je wastafel, wc of het doucheputje gekropen. Als je ze ziet wil je er zo snel mogelijk vanaf en dat doe je heel gemakkelijk met deze tip, maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Om te zorgen dat zilvervisjes jouw huis vanaf nu overslaan moet je zorgen dat je deze dingen in de gaten houdt. Het is makkelijker dan je denkt!

Deze tips zijn supermakkelijk en je hebt er heel veel plezier van!

Allergie

Allereerst is het belangrijk dat zilvervisjes ook een allergische reactie kunnen veroorzaken. Ze kunnen symptomen veroorzaken die vergelijkbaar zijn met astma. Denk hierbij aan benauwdheid, tranende ogen en een lopende neus. Daarbij zijn het wandelende bacteriebronnen. Aan de pootjes van zilver- en papiervisjes kleven allerhande bacteriën en dat wil je natuurlijk niet in je huis.

Zilvervisjes

Zilvervisjes houden van een vochtige omgeving en dringen je huis in door allemaal kieren en gaten. Ze verblijven vaak in de uren van je huis, tussen het isolatiemateriaal. Daar is het lekker warm en vochtig. Het is dus van belang om vocht in huis te vermijden, want in een vochtig klimaat gedijen ze het best. Hoe je ze het beste voorkomt, lees je op de volgende pagina.

zilvervisjes

Verbijfplaats

Je vindt zilvervisjes vaak op de vloer van je badkamer, want daar is het lekker vochtig. Je zult ze misschien ook weleens in de badkuip vinden. De beestjes kunnen namelijk niet goed lopen over gladde oppervlaktes, dus als ze in de badkuip proberen te klimmen glijden ze vaak naar beneden.

Wil je weten hoe je zilvervisjes voorkomt en verdrijft? Ga dan door naar de volgende pagina.

Pagina 1/2