Touriya Haoud slaat ex van Sylvie Meis aan de haak: "Ik weet zeker dat Sylvie dit niet leuk gaat vinden..."

Touriya heeft de ex van Sylvie aan de haak geslagen

Touriya Haoud en Sylvie Meis waren in een grijs verleden ooit hartsvriendinnen, maar de ooit zo hechte vriendschap is de afgelopen jaren flink bekoeld. Ze spreken elkaar nooit meer en dat zal volgens Touriya ook niet snel meer gaan gebeuren. En de nieuwe liefde van Touriyah zal de vervlogen vriendschap ook niet bepaald goed doen...

Ze is namelijk gevallen voor niemand minder dan Guillaume Zarka, de ex-vriend van Sylvie! Twee jaar geleden tekenden Touriya en haar ex-man, acteur Greg Vaughan, de scheidingspapieren. De relatie, waar drie kinderen uit voortkwamen, ging niet meer doordat de liefde er simpelweg niet meer was. "Ons huwelijk bestond alleen nog maar uit werken en onze taken als verantwoordelijke ouders." Na wat losse scharrels kwam Touriya de steenrijke Zarka op een feest in Los Angeles, waar meteen een klik was. “We raakten in gesprek en het klikte meteen, de chemie is duidelijk aanwezig tussen ons. Toen ik hem naar zijn achternaam vroeg, viel het kwartje. 'Zarka? Ben jij gewoon de ex van mijn vroegere beste vriendin?' zei ik tegen hem.”

Vergelding
Schuldig voelt Touriya zch niet, ze ziet het eerder als een soort vergelding: "Ik weet zeker dat Sylvie dit niet leuk gaat vinden. Ik denk dat ze ervan zal schrikken. We hebben allebei een bittere nasmaak aan Sylvie overgehouden. Nu Guillaume en ik elkaar hebben ontmoet, is het duidelijk: boontje komt om zijn loontje.” Touriya ziet een relatie met de Fransman dan ook wel zitten. “Hij is helemaal mijn type. Guillaume is echt supersexy.” Of het ook daadwerkelijk wat wordt tussen de twee, zal de komende tijd duidelijk worden.

Bron: Weekend | Beeld: Instagram