Mannen met deze sterrenbeelden zijn de beste vaders

sterrenbeelden vaders

Het staat in de sterren geschreven!

Wanneer je geboren bent, kan veel over je persoonlijkheid vertellen. Van hoe gevoelig je bent tot hoe slim je bent. Maar ook hoe goed je het doet als vader, blijkbaar. Hoewel elke man natuurlijk een goede vader kan zijn, zijn deze vier sterrenbeelden gewoon gemaakt voor die rol. 

1. Steenbok

De beste vaders? Dat zijn zonder twijfel mannen met het sterrenbeeld Sterrenbok. Sterrenbokken zijn serieus, staan met beide benen op de grond en zijn hartstikke geduldig – geen overbodige luxe als vader. Daarnaast zijn mannen met dit sterrenbeeld niet bang om keihard te werken en hebben ze hun zaakjes goed op orde. Eigenschappen die ze hun kinderen maar wat graag mee willen geven.

2. Kreeft

Kreeften zijn echte familiemensen en mannen met het sterrenbeeld Kreeft zullen dan ook geweldige vaders zijn. Ze zijn extreem gevoelig en zullen alles voor hun kinderen doen. Daarnaast bieden Kreeften altijd een luisterend oor en een schouder om op uit te huilen.

3. Stier

Stieren komen misschien grof en streng over, maar vaders met dit sterrenbeeld zijn eigenlijk heel liefdevol en betrouwbaar. Ze zorgen ervoor dat ze bij elke stap in het leven van hun kinderen aanwezig zijn. Stieren zullen nooit een belangrijke mijlpaal missen. Ze vinden het namelijk heel belangrijk om voldoende tijd door te brengen met hun kinderen.

4. Tweelingen

De coolste vaders? Dat zijn zonder twijfel vaders met het sterrenbeeld Tweelingen. Tweelingen zijn liefdevol, zorgzaam en enorm gezellig, maar kunnen ook streng zijn als dat nodig is. Hierdoor zien hun kinderen ze als een vriend, maar tonen ze wel hun respect.

Lees ook: Hoe (on)vriendelijk ben jij volgens je sterrenbeeld?

Bron: Pink Villa | Beeld: Unsplash, Caleb Jones