Deze handige manier van cadeaus inpakken gaat heel het internet over

cadeautjes inpakken viraal

Dat we deze inpakmethode nooit eerder hebben bedacht

In de decembermaand pakken we aan de lopende band cadeautjes in. Is het niet voor Sinterklaas, dan is het wel voor onder de boom. Denk jij het juiste formaat inpakpapier afgeknipt te hebben, maar blijkt het toch nét te klein? Grote kans dat je je flink irriteert. Tot vandaag, want met dit trucje krijg je je cadeautje alsnog netjes ingepakt. En – geloof ons – je gaat jezelf écht afvragen waarom je dit niet eerder hebt bedacht. 

Na al die jaren

Op Twitter werd een video door Twitteraar ‘Chuck B’ gedeeld. Hierin zien we een kort fragment waarin een cadeautje wordt ingepakt. In eerste instantie lijkt het papier te klein voor het presentje, maar na een kleine handeling past het papier er gemakkelijk omheen. De Twitteraar schrijft vol verbazing boven de video: “You’ve got to be kidding me. After all these years…”

Het trucje gaat heel het internet over

Het duurde niet lang of het filmpje vloog het internet over. Reacties als ‘Mijn hoofd ontploft’, ‘Is dit hekserij? en ‘Bedankt voor het veranderen van mijn leven!’, stromen binnen onder de video. Wij zijn benieuwd: kende jij dit trucje al of is jouw leven nu ook een stukje beter geworden?

Lees ook: Bas Smit verrast zijn grote liefde Nicolette van Dam op hilarische wijze

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Welingelichte Kringen | Beeld: Unsplash