Vader gebruikt 7 Ikea keukenkastjes en maakt dit voor zijn dochters slaapkamer

Ikea is ook overal goed voor

De Amerikaan Chris Heider wilde iets speciaals maken voor zijn dochters slaapkamer en stelde niet teleur! Chris nam 7 Ikea keukenkastjes in verschillende formaten die hij kocht bij Ikea en hij gebruikte ze als de basis voor een bed voor zijn dochters slaapkamer.

Wie had ooit gedacht dat je dit van zeven simpele Ikea kastjes kon maken!

Ikea keukenkastjes

In een video dat Chris op YouTube plaatste laat hij het hele proces zien, vanaf het in elkaar zetten van de IKEA keukenkastjes, het maken van het beddenplatform tot aan de laatste handeling, het plaatsen van de matras bovenop het nieuwe platform en alles er tussenin. We weten niet zeker of Chris het idee voor het platform opslagbed zelf kreeg of dat hij het ergens had gezien, maar het is hoe dan ook een hele slimme manier om opslagruimte te combineren met een bed! Hij deed het ook nog eens vrij goedkoop (Chris zei dat het hem ongeveer $480, oftewel ongeveer €440 kostte om het project af te ronden, waarvan ongeveer €425 naar de keukenkastjes ging).

Creatieve oplossing in huis

Dit speciale bed is misschien niet iets voor gezinnen, aangezien dan één persoon over de ander zou moeten klimmen om in en uit het bed te komen. Toch is het een slimme manier om gebruik te maken van de ruimte. Zelfs als je er niet klaar voor bent om dit project aan te kunnen of als je denkt dat een platform opslagbed niet echt iets voor jou is, dan biedt het je hopelijk een beetje inspiratie hoe je met goedkoop meubilair en een beetje doe het zelven een creatieve oplossing kunt bedenken voor in huis!

Bekijk hier de video van Chris en het uiteindelijke resultaat:

Lees ook: Nieuw Whatsapp-virus in omloop! Virus maakt stiekem foto’s, luistert en leest mee!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: YouTube | Beeld: Videostill, Tips en Weetjes©