Is jouw duim recht of gebogen? Dat schijnt nogal veel over je karakter te zeggen, klopt het bij jou?

duim

Is jouw duim recht of gebogen?

Je sterrenbeeld, Chinese horoscoop, je geboortemaand: het schijnt je allemaal een hoop te vertellen over je persoonlijkheid. Maar wist je dat je lichaam blijkbaar ook flinke onthullingen kan doen? Je duim is bijvoorbeeld een indicatie van een aantal onderscheidende persoonlijkheidskenmerken! 

Ieders lichaam is weer anders, van top tot teen. Zo kan het namelijk voorkomen dat wanneer jij je duim opsteekt je een rechte duim hebt. Ook kan het zo zijn dat je duim dan gebogen is. Wat heeft dit te betekenen?

Topje van de duim
Wanneer sommige mensen hun duim opsteken staat deze in een rechte lijn omhoog. Wanneer andere mensen hun duim opsteken kan het zo zijn dat er een kromming in de duim zit; het topje van de duim steekt dan naar buiten toe. Je duim kan iets zeggen over je temperament en je wilskracht.

Rechte duim
Heb jij een rechte duim? Dit betekent dat je wat serieuzer bent dan andere personen. Je kunt af en toe chagrijnig en prikkelbaar zijn. Soms heb je dipjes en zie je de wereld door een grijze bril; je vindt het op zulke momenten heel moeilijk om je emoties te tonen. Je vindt de kwaliteit van het leven heel belangrijk en hecht veel waarde aan je gezondheid, aan je vrienden en aan je familie.

Gebogen duim
Heb jij een scheve duim? Dit betekent dat je een heel expressief en excentriek persoon bent. Je deelt graag je mening met anderen en hebt geen moeite met het tonen van je emoties. Je vindt het belangrijk wat andere mensen van je persoonlijkheid en uiterlijk vinden en bent hier ook gevoelig voor. Je spendeert veel aandacht aan je uiterlijk.

En, klopt het bij jou? Laat het ons weten in de reacties!

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron:  Tiphero | Beeld: Tips en Weetjes ©