NOOIT meer geprikt worden door die vervelende muggen? Slik DIT dan eens wat vaker!

muggen
Je hebt geen last meer van die rotmuggen!

De zomer laat helaas nog even op zich wachten. Hoewel het erg jammer is dat we nog niet kunnen werken aan een kleurtje, brengt het koude weer toch nog een voordeel met zich mee. Muggen zijn nog niet te bekennen.

Desalniettemin kunnen we hopelijk wel snel beter weer verwachten en dus ook die irritante etterbakjes. Gelukkig hoef je je huid niet meer kapot te krabben na een muggenbeet, want dankzij deze tip word je vrijwel niet meer gestoken. Er zijn een aantal dingen waar muggen niet van houden. Zo word je bloed wat zuurder wanneer je elke dag karnemelk dringt en zullen neefjes je minder snel prikken. Maar als je walgt van karnemelk is er gelukkig nog een trucje om te voorkomen dat je wordt geprikt.

Vitamine B
Neem iedere dag een vitamine B tablet wanneer het muggenseizoen is begonnen. Door deze vitamine krijg je voor insecten een andere geur en dat is een lucht die muggen liever mijden. Wees gerust, mensen uit je omgeving zullen niet vinden dat je anders ruikt. Vitamine B tabletten zijn verkrijgbaar bij drogisten en supermarkten. Let er wel altijd op dat je je houdt aan de gebruiksaanwijzing!

Bron: Lifehack | Beeld: Pixabay

Array