Dit vertelt de houding waarin je slaapt over je persoonlijkheid

slaapt persoonlijkheid

Dit zegt jouw slaaphouding over jou

Dr. Chris Idzikowski heeft in Engeland onderzoek gedaan naar de correlatie tussen slaaphouding en karakter. Hieruit blijkt dat er wel degelijk een verband is. Slaap jij vaak op je rug, zij of buik? Het zegt meer over je dan je denkt…

Wie had dat gedacht?

De foetus
Bij deze houding lig je met opgetrokken, samengevouwen benen en gebogen armen. Dit is de meestvoorkomende slaaphouding. Mensen die zo slapen zijn een klassiek voorbeeld hard van buiten, zacht van binnen. Het duurt even voor ze zich helemaal comfortabel voelen bij nieuwe mensen en daardoor kunnen ze wat stug overkomen. Na een tijdje ontdooien ze en worden ze socialer.

De boomstam
Je ligt bij deze houding op je zij met je armen voor je uit gestoken. Mensen die zo slapen kunnen wat wantrouwend zijn. Het zijn de typische twijfelaars en het duurt altijd even voor ze een goede beslissing kunnen maken. Als ze die beslissing eenmaal maken zijn ze hier ook niet meer vanaf te halen.

De soldaat
Hierbij lig je op je rug met je armen vlak langs je lichaam. Deze mensen zijn perfectionistisch en stellen hoge eisen aan zichzelf en anderen. Ze zijn niet heel spraakzaam en stellen zich afwachtend op.

De vrije val
Deze mensen liggen op hun buik met hun handen om het hoofdkussen heen en het hoofd opzij gedraaid. Deze mensen zijn eigenwijs en heel sociaal. Wel zijn ze nerveus en gevoelig voor kritiek. Dit laten ze echter niet vaak merken.

De zeester
Hierbij lig je op je rug met je benen gestrekt en je handen ter hoogte van je hoofd. Dit is de meest zeldzame manier van slapen. Zeesterren hechten veel waarde aan vriendschap en staan niet graag in de spotlight. Ze kunnen wel uitstekend luisteren en helpen.

Lees ook: Slaap jij vaak door je wekker heen? Probeer dit eens

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gracia | Beeld: pexels