Moeder plaatst camera in de kamer van haar dochter en wat ze dan ziet is schokkend

Niet gebruikelijk

Het is natuurlijk niet heel gebruikelijk om een camera op te hangen in de slaapkamer van je kinderen. Toch besluit de Amerikaanse moeder Ashley LeMay om een camera aan te schaffen en te plaatsen in de slaapkamer van het dochters. 

Medische zorgen 

Ashley LeMay woont samen met haar man en vier dochters in Mississippi. De kinderen zijn altijd druk bezig met verkleedpartijtjes, spelletjes en rondrennen door het hele huis. Toch heeft het gezin ook zorgen. Één van de dochters heeft een flink medisch dossier. Zo kan het meisje, van nog maar vier jaar oud, af en toe een soort beroerte krijgen. 

De aanschaf 

Dit was dan ook de reden dat LeMay er voor gekozen heeft om een camera aan te schaffen. Zelf is ze vaak aan het werk in de avonden en ze wil een oogje in het zeil kunnen houden. Toen ze met Black Friday een camera op de kop kon tikken heeft ze dan ook geen moment getwijfeld. 

Een vreemde wending

Toen de camera geïnstalleerd was gebeurde er iets waar het gezin niet op berekend was. De achtjarige dochter Alyssa, die een slaapkamer deelt met twee zusjes, hoorde vreemde geluiden uit de slaapkamer komen en besloot een kijkje te gaan nemen. 

Benieuwd hoe dit afloopt? Lees dan verder op de volgende pagina. 

Pagina 1/2