Dasty is hét wondermiddel van de Wibra. Het kost slechts 2 euro en DIT kun je ermee

Dasty

Grootmoeder zou jaloers zijn op het schoonmaakmiddel van de Wibra

Kom jij regelmatig in de Wibra? Is je oog dan weleens gevallen op Dasty, een schoonmaakmiddel dat bij Wibra als warme broodjes over de toonbank gaat. Een betere ontvetter heb je nog niet eerder gebruikt. Het schoonmaakmiddel is ontzettend veelzijdig.

Gemiddeld verkoopt de Wibra zo’n vier miljoen flessen van het wondersspul. En dat is zo gek helemaal niet. Dit kun je allemaal schoonmaken met Dasty.

Oven schoonmaken

Je hoeft slechts een beetje van het Dasty aan te brengen op de zijkanten van je oven, even laten intrekken en je kunt het vuil zo wegvegen. Dit werkt enorm goed tegen aangekoekte vetresten. Zorg er wel voor dat je de ruimte goed ventileert en de oven daarna goed schoonmaakt met water, want als je de chemische stoffen verhit is dit geen pretje. 

Velgen en motorblokken

Autoliefhebbers die willen dat hun voertuig er mooi bijstaat, gebruiken het spul graag om hun velgen en motorblokken ermee schoon te maken. Het vet en zwarte aanslag verdwijnt hierdoor als sneeuw voor de zon. Spuit het echter niet op je autolak, want daar is het niet geschikt voor. 

Hardnekkige vlekken

Hebben je kinderen gras- of lelijke eetvlekken opgelopen op hun kleding? Dasty is je redder in nood. Laat een beetje Dasty op de vlek in trekken en was het kledingstuk daarna zoals je dat normaal zou doen. De vlek zal verdwijnen of in ieder geval een stuk minder worden. Is het een erg duur kledingstuk, dan raden we je wel aan om eerst een klein beetje te proberen op een onopvallende plek.

Barbecue schoonmaken

Gezellig gebarbecued? Dan zit je rooster vast onder het hardnekkige vet. Gelukkig is het zo schoon met een beetje Dasty. Laat het rooster eerst afkoelen en spuit het dan rijkelijk in met het schoonmaakmiddel. Laat dit even intrekken. Met een (schuur)sponsje is het vet zo verdwenen.

Vette pannen schoonmaken

Heb je je koekenpan al een tijdje in gebruik en krijg je ‘m niet meer vetvrij met regulier afwasmiddel? Gebruik dan Dasty om de pan te ontvetten. Spuit het op de pan, laat het even intrekken en veeg het vet dan weg met keukenpapier. Was de pan daarna goed af of doe hem in de vaatwasser.

Weten waar je Dasty nog meer voor kunt gebruiken? Lees dan verder op de volgende pagina.


Pagina 1/2