Dierenasiel draait er niet omheen: ‘Wie wil grootste ‘rotkat’ ter wereld adopteren?’

Het dierenasiel is in ieder geval ontzettend eerlijk

Een dierenasiel in de Amerikaanse staat North Carolina plaatste onlangs een bijzondere oproep op Facebook. Het dierenasiel windt er geen doekjes om en prijst een van haar katten als ‘grootste rotkat ter wereld’ aan. De kat in kwestie zou volgens het dierenasiel enorm hufterig zijn, maar is wel dringend op zoek naar een baasje. 

Het dierenasiel zoekt een baasje

De ‘rotkat’, genaamd Perdita, is volgens het dierenasiel niet geschikt voor bangeriken. Perdita houdt volgens er volgens het asiel van om recht je ziel in te kijken, tot je geen blijdschap meer kunt voelen. Daarnaast houdt Perdita ervan om je te laten schrikken. “We dachten dat ze ziek was, maar ze is gewoon hufterig”, schrijft het dierenasiel in haar Facebookbericht.

De kat heeft aan veel dingen een hekel

Perdita is volgens het dierenasiel een enorm kritische kat. “Ze houdt niet van de kleur roze, kinderen, kittens, honden en Disneyfilms. En niet geheel onbelangrijk: ze haat knuffels”, laat het dierenasiel weten in haar bericht. Daarnaast is de adoptie voor deze kat geheel gratis.

Een humoristische manier

Dat het dierenasiel open en eerlijk is over het karakter van één van hun dieren, is niet de eerste keer. In het verleden bleek deze aanpak enorm succesvol, vertelt directrice Amber Lowery. “Door haar bijzondere persoonlijkheid op een humoristische manier in de verf te zetten, willen we een geschikt baasje voor haar vinden”, legt de directrice uit. Inmiddels heeft er al een tiental mensen positief gereageerd op het bericht en zien zij een leven met de kittige Perdita wel zitten.

Lees ook: Kat Dymka verliest pootjes door vrieskou en krijgt 3D-geprinte prothese pootjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Piqsels