Heb je een kleine badkamer? Met deze 10 slimme trucs lijkt je badkamer gigantisch!

Badkamer

Badkamer make-over voor gevorderden

De badkamer is een van de belangrijkste, zo niet de allerbelangrijkste ruimte in huis. Waarom zijn de meeste badkamers dan zo klein, overvol en chaotisch ingericht? Als je je bedenkt hoeveel tijd je er spendeert, dan heb je simpelweg niet genoeg aan een stang voor je handdoeken en eventueel een medicijnkastje. Waarschijnlijk genieten we er allemaal wel van om over ons toekomstige droomhuis na te denken, maar ondertussen moeten we het gewoon doen met wat we hebben. Daarom hebben we deze slimme trucjes gevonden! We hebben onze favoriete tips uitgekozen voor je, waarmee je een relatief kleine badkamer toch groot, comfortabel en stijlvol kunt laten lijken! Laat je verrassen!

Kruidenkastje

Gebruik een kruidenrekje

De beste trucjes voor een goed opgeruimde ruimte zijn vaak ook mooi, vind je ook niet? Verf een kruidenrekje in de kleur van je badkamer en gebruik deze vervolgens om je styling producten, je make-up en andere flessen in te zetten. Ze zijn binnen handbereik voor je en ze voegen wat extra kleur toe aan je badkamer. Als je het wat te rommelig vindt overkomen, dan kun je er ook voor kiezen om een extra kruidenrekje toe te voegen aan de binnenkant van een kastdeur!

Een bordrekje voor je toiletspullen

Gebruik een étagère voor je toiletspullen

Kruidenrekjes zijn niet de enige keukentools die je zou kunnen overwegen om te verhuizen naar de badkamer. Een étagère is de perfecte manier voor het opruimen van zeepjes, make-up borstels en andere toiletspullen op een stijlvolle manier.

Magneten voor je make-up

Gebruik magneten voor je make-up

Blijf lekker verticaal denken en en creëer ruimte op het badkamerkastje door magneten te gebruiken!

Haarspelden

En voor je haarspelden

Voor je haarspelden kun je magneten natuurlijk ook perfect gebruiken.


Pagina 1/3