Heb je een kleine badkamer? Met deze 10 slimme trucs lijkt je badkamer gigantisch!

Kapstok

De grote wisseltruc

Wat dacht je ervan om handdoekdragers te vervangen voor een kapstok of voor losse haken? Dat handdoekdragers in veel badkamers de standaard zijn, wil nog niet zeggen dat je je daaraan moet houden. Als er veel verschillende mensen gebruik maken van je badkamer, of als je diverse verschillende handdoeken gebruikt dan is het gebruik van een kapstok of losse haken een slimme manier om het overzichtelijk te houden. Probeer het maar eens uit!

Meerdere handdoekstangen

Plaats meerdere handdoekstangen

Heb je toch liever gewoon handdoekstangen in plaats van een kapstok of losse haken? Zorg er dan wel voor dat je maximaal gebruik maakt van de mogelijkheden die handdoekstangen bieden door er meerdere op te hangen, met name in en op plekken die je anders toch niet zo snel zou gebruiken, zoals de achterkant van je deur bijvoorbeeld.

Opgerolde handdoeken

Rol je handdoeken op

Nóg een slimme handdoektip: in plaats van ze op te vouwen, kun je ze ook op rollen om ruimte te besparen. Het ziet er ook nog eens leuk uit, vind je niet?

Een boekenplank boven de deur

Hang een boekenplank boven de deur

Bij een kleine ruimte moet je gebruik maken van zoveel mogelijk ongebruikte ruimte. Een ruimte waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht hebt is: boven de deur! Hang een boekenplank boven de deur en leg hier extra handdoeken op, een mandje met schoonmaakspullen of extra voorraad.


Pagina 2/3

Array