Man transformeert verlaten schuurtje in fantastische blokhut

En dat met een budget van slechts 100 dollar!

De 65-jarige Richard Aiken wist een verlaten schuurtje om te toveren tot een zeer bijzondere blokhut. Zijn ultieme droom was om ooit een woning te hebben midden in de natuur, om zich terug te kunnen trekken uit het hectische leven. Zijn oog viel op een compleet vervallen schuurtje. Een schuurtje waar weinig mensen naar om zouden kijken en waar Richard alleen maar potentie in zag.

Het eindresultaat is ongelooflijk!

Tweede woning

Een tweede huis kopen is iets waar veel mensen over dromen. Zo ook de Amerikaanse Richard Aiken. Een tweede huis zou hem echter te veel geld kosten, dus probeerde hij dit op een zo goedkoop mogelijke manier voor elkaar te krijgen. In Missouri kocht de Amerikaan een compleet vervallen schuurtje voor slechts 100 dollar, omgerekend zo’n 90 euro.

Vervallen schuur

De nieuwe aankoop van Richard lag vol puin en het dak was volledig ingestort. Het ziet er vanaf de buitenkant al gevaarlijk uit, laat staan dat je daadwerkelijk in de verlaten schuur loopt. Toch besloot Richard dat hij zijn vrije tijd wilde doorbrengen met het opknappen van de oude hut. Na een inspectie bleek de schuur voornamelijk uit rot hout te bestaan. Hij wist dat hij het grootste gedeelte van de schuur moest afbreken, om deze vervolgens weer vanaf nul op te bouwen.

Lees op de volgende pagina wat Richard wist te maken van de vervallen schuur.

Pagina 1/2