Man transformeert verlaten schuurtje in fantastische blokhut

Hergebruik

Het hout dat hij nog kon sparen, spaarde hij zodat er zoveel mogelijk van de oude woning terug te zien was. Richard schakelde zijn familie in om hem te helpen met deze enorme klus. Het duurde niet lang voordat ze ook een natuurlijke bron in de buurt ontdekten. Dat betekende dat ze hun eigen watervoorziening voor de woning konden aanleggen.

Oorspronkelijke constructie

Richard wilde ‘trouw blijven aan de ziel van de oorspronkelijke constructie’, maar dat bleek behoorlijk moeilijk te zijn. Ze bereikten eerst het gesteente op ongeveer twee meter onder de grond. Dat betekende dat ze de cabine een paar meter boven de grond moesten bouwen. Ze goten beton om een kelder te maken en Richard verzamelde wat meer materiaal van de bomen rondom zijn terrein.

Materialen uit de omgeving

Ze gebruikten witte eik om nieuwe vloerbalken te maken. Een rustieke veranda bracht de hele visie samen. Door hout uit de omgeving te gebruiken, kon Richard zijn huis samenbrengen met de prachtige omgeving en het project zag er uiteindelijk zeer bijzonder uit. De nieuwe houten blokhut had een bovenverdieping en om die te bereiken, moesten ze een trap bouwen. Zo gebruikte hij een omgevallen eik om een prachtige trap te maken.

Blokhut

Hoewel de familie veel tijd had gestoken in het opbouwen van de blokhut, mag het eindresultaat er zeker zijn! Samen geniet de familie wanneer ze kunnen. Benieuwd hoe de blokhut er uiteindelijk uitziet? Bekijk dan de onderstaande video met het hele verhaal van Richard:

Lees ook: Peperdure villa te koop met zeer ‘bijzondere’ slaapkamers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Post Fun  | Beeld: Needpix