Mensen met deze sterrenbeelden hebben een lang en gelukkig huwelijk

huwelijk

Zij leven daadwerkelijk nog lang en gelukkig met hun partner

Hoewel mensen elkaar op hun trouwdag steun in goede en slechte tijden beloven, houdt die belofte niet altijd stand. Veel mensen gaan na verloop van tijd alsnog scheiden. Toch zijn er een paar sterrenbeelden bij wie dat een stuk minder vaak voorkomt dan bij anderen.

Schorpioen

Schorpioen hebben vaak last van verlatingsangst en zijn bang dat ze niet leuk genoeg zijn voor een ander. Het zorgt ervoor dat ze in een huwelijk jaloers gedrag kunnen vertonen en bezitterig kunnen zijn. Wat extra ruimte voor hun partner is soms dus wel op z’n plek. Verder zijn Schorpioenen echter bereid tot het uiterste te gaan voor hun huwelijk. Ze willen graag laten zien wat ze allemaal voor hun partner overhebben en doorstaan elke uitdaging. Dat maakte het de perfecte partners voor een leven lang samenzijn.

Stier

Mensen met het sterrenbeeld Stier willen niet dat hun partner ook maar iets tekortkomt. Ze zijn lief en geduldig en hebben er veel voor over om hun huwelijk te laten slagen. Net als Schorpioenen hechten ze veel waarde aan ’tot de dood ons scheidt’. Ze zitten vol passie en zullen hun partner gedurende alle jaren van het huwelijk het hoofd op hol brengen. Ze kunnen echter ook koppig en complex zijn, waardoor het huwelijk niet altijd zonder uitdagingen zal zijn. Maar: uiteindelijk leidt het tot een happily ever after.

Kreeft

Kreeften zijn echte familiemensen en zetten hun gezin altijd op de eerste plek. Het is iets waar ze sinds jong af aan van droomden, dus ze verdedigen het met man en macht. Verder zijn ze zachtaardig, hartelijk en zorgzaam.  Ze deinzen niet terug voor huwelijksproblemen en blijven altijd moeite doen om het samen leuk te hebben. Soms hebben ze wel de neiging om zichzelf weg te cijferen, daar moeten ze voor worden behoed. Toch weten ze daar vaak snel weer een balans in te vinden, waardoor het huwelijk stand zal houden.

Maagd

Mensen met het sterrenbeeld Maagd vinden het geluk van hun partner en kinderen het allerbelangrijkst. Ze zijn vrijwel nooit jaloers en totaal niet bezitterig, want ze vertrouwen hun partner volledig. Het zorgt voor een liefdevol huwelijk met wederzijds respect. Wel kunnen Maagden perfectionistisch en kritisch zijn, zowel op zichzelf als op hun partner. Het kan soms leiden tot twijfel over het huwelijk, maar dat is altijd makkelijk uit te praten.

Weegschaal

Bij Weegschalen staat hun hele leven in het teken van liefde. Van jongs af aan zoeken ze naar een geschikte huwelijkskandidaat. Ze voelen zich onrustig als ze alleen zijn en als ze eenmaal een partner hebben gevonden, zijn ze volledig toegewijd. Daarnaast zijn ze betrouwbaar en kunnen ze goed conflicten oplossen. Ze hebben ook een rauw randje, namelijk dat ze hun eigen behoeften altijd op de eerste plaats zetten. Ze zijn niet altijd zo attent als ze zouden willen. Het is dan wel weer zo dat ze, als ze eenmaal iemand hebben gevonden, nooit bereid zijn om de strijd op te geven. Lang huwelijk gegarandeerd!

Lees ook: Mannen met deze sterrenbeelden zijn de beste vaders

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash, Drew Coffman