Slechte verliezers opgelet: Monopoly komt met een speciale editie voor jullie!

Verlies je het bordspel altijd maar weer? Dan staat het geluk nu aan jouw zijde!

Monopoly is een beetje zoals de Pizza Hawaii: het verdeelt mensen. Met name slechte verliezers zullen zich daarin herkennen en voor hen hebben we goed nieuws. Monopoly komt namelijk met een speciale versie voor spelers die altijd afgaan tijdens het spel. 

Altijd verliezen

Heb je de neiging om alle huisjes, hotelletjes en speelgeld door de kamer te smijten als je hebt verloren? Dan ben je vast niet de enige. Monopoly komt deze mensen namelijk tegemoet met een nieuwe versie van het spel speciaal voor verliezers.

De spelregels 

Monopoly voor slechte verliezers is de perfecte speleditie voor mensen die altijd maar weer verliezen. Je wint met dit spel namelijk geld wanneer je in een onfortuinlijke situatie terecht komt. Moet je naar de gevangenis? Hoppa, geldbonus. Moet je belasting betalen? Dito. Ga je failliet? Ook dan komen de flappen je tegemoet.

Varianten

Het is niet de eerste keer dat Monopoly met een speciale versie van het spel komt. Inmiddels zijn er tig varianten op de klassieker. Wat dacht je van Game of Thrones Monopoly, Friends Monopoly of een speleditie voor valsspelers.

Verkrijgen

Terug naar de versie voor slechte verliezers. Lijkt het je bijvoorbeeld wel wat om dit spel met kerst te spelen (om het dit jaar wél gezellig te houden na het gourmetten)? Voor 23,99 kun je het spel bemachtigen bij verscheidene webshops en speelgoedwinkels.

Lees ook: Huh? Deze twee regels bij Monopoly bestaan eigenlijk helemaal niet!

Beeld: Unsplash Cottonbro, Hasbro/Bol.com