Deze 10 dingen kun je makkelijk schoonmaken met een tandenborstel

tandenborstel-schoonmaken

Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest

Is jouw tandenborstel toe aan vervanging? Gooi hem dan niet weg, maar gebruik hem tijdens het schoonmaken. Door het formaat kun je er namelijk een hele hoop dingen grondig mee schoon krijgen. Welke dingen dan zoal? Wij zetten er tien op een rijtje.  

1. Klittenband

Klittenband is snel, makkelijk en een handige manier om dingen dicht te krijgen. Alleen zodra er stukjes haar of stof op de plakrand zitten, krijg je het niet meer zo goed dicht. Met een tandenborstel kun jij heel makkelijk de klittenband schoonmaken zodat het weer makkelijk sluit.

2. Pitten van het gasfornuis

Hoe erg je ook aan het boenen bent, met een spons kom je gewoon niet op alle plekken. Gelukkig is daar je kleine vriend die overal moeiteloos bij kan. Waaronder de moeilijke hoekjes en kiertjes van het gasfornuis. Ideaal!

3. Haardroger

De binnenkant van een haardroger is vaak een verzamelplek voor stukjes stof. Hierdoor werkt je haardroger niet meer goed. Ga met de borstels door het rooster en pluk de pluisjes eruit. Het kost je maar een paar minuten en je haardroger werkt weer perfect!

4. Voegen in de badkamer

Je kunt allerlei borsteltjes proberen, maar de voegen krijg je ook heel eenvoudig schoon door middel van je tandenborstel. Even goed schobben en je tegels zien er eindelijk weer schoon uit.

5. Toetsenbord

Eet jij achter je toetsenbord of vind je kat het een fijne plek om te liggen? Een paar kruimels of haren kunnen ervoor zorgen dat je niet meer zo makkelijk kunt typen. Ga daarom regelmatig met een tandenborstel tussen de toetsen om ze grondig schoon te maken.

Benieuwd wat je nog meer kunt schoonmaken met een tandenborstel? Lees dan verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2