5 tips om je badkamer een Pinterestwaardige make-over te geven

badkamer

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn

Zit jij weleens te scrollen door Pinterest? Grote kans dat die perfecte badkamers je niet ontgaan zijn. Strak, hip en schoon – lees: geen rondslingerende handdoeken en lege zeepflessen. Gewoon een fijne ruimte om je dagelijkse routine in uit te voeren. We weten het: een nieuwe badkamer mag wat kosten. Maar maak geen zorgen, wij geven je 5 tips om met een groot óf klein budget je badkamer om te toveren tot iets moois.

Met deze 5 tips maak je je badkamer Pinterestwaardig.

1. Groen

Breng een beetje leven in de brouwerij door een aantal planten in je badkamer te zetten. Planten in de badkamer? Ja, je leest het goed. Kies voor een variant die het goed doet in een vochtige omgeving óf kies voor een neppe variant. Hoef je je ook geen zorgen te maken over de levensduur.

2. Opbergen maar

Zeepflessen, handdoeken, watjes, gel potjes: het zorgt voor een onrustige bedoening. Door alle kleine flesjes en potjes in verschillende mandjes te bewaren, zal je badkamer een rustige uitstraling krijgen. Want zie je op Pinterest veel badkamers met rondslingerende shampoo flessen? Nee, wij ook niet.

groen

3. Het echte werk

Wil je het groots aanpakken? Pak je badkamer dan grondig aan en kies voor nieuwe badkamermeubels. Hierdoor zal je badkamer in een oogopslag een totaal nieuwe look hebben. Je kiest zelf voor welke kleuren, materialen en details je wil gaan. Hallo, Pinterestwaardige badkamer!

4. Douchekop

Je hebt ‘m waarschijnlijk niet op Pinterest voorbij zien komen: de verkalkte douchekop. Eerlijk is eerlijk, tijdens het schoonmaken pak je die douchekop niet altijd mee. Toch doet een glimmende douchekop veel goeds, aangezien het geheel meteen een stuk frisser oogt. Dat wordt poetsen of een nieuwe variant aanschaffen.

badkamer

5. Luxe producten

Door te kiezen voor luxe producten – oftewel een set met fancy zeeppompjes – krijgt je badkamer een nettere uitstraling. Grote kans dat je niet elke maand een nieuwe set met dure zeepjes aan gaat schaffen. Koop daarom een budget zeep en giet dit in je luxe flessen. Niemand zal het doorhebben!

 

Lees ook: 6x schoonmaaktips voor de badkamer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Unsplash