Deze twee sterrenbeelden zorgen het allerbest voor hun kamerplanten

Kamerplanten

Deze sterrenbeelden zetten hun kamerplanten altijd in het zonnetje

Terwijl de een met moeite een plant in leven houdt, is de ander gezegend met groene vingers. Sommige mensen zijn van nature goed met planten en weten hun kamerplanten op elke plek in huis te laten floreren. Behoor jij tot die groep? Grote kans dat jij een van deze sterrenbeelden hebt. Deze twee sterrenbeelden zijn namelijk experts als het aankomt op het verzorgen van hun kamerplanten. Komen ze: 

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn van nature zorgzaam. Ze zorgen niet alleen goed voor de mensen in hun omgeving, maar ook voor planten. Zoals ze moeiteloos bij vrienden en familie aanvoelen waar iemand behoefte aan heeft, geldt dat ook voor planten. Heeft een plant wat meer water nodig? Dan staat een Kreeft binnen no time met een gevulde gieter bij de plant in kwestie. De Kreeft zal altijd moeite doen voor zijn of haar kamerplanten en dat betekent dat een Monstera, Olifantsoor of kokosplant ook in een prachtige pot in de woonkamer staat. 

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn sociale wezens en hebben dan ook vaak een volle, sociale agenda. Toch vinden Stieren het ook maar al te fijn om af en toe in hun eentje te ontladen en ontspannen. Als de Stier een stressvolle dag achter de rug heeft, kan de Stier tot rust komen door even alle kamerplanten water te geven. Ook planten verpotten vindt de Stier rustgevend. Stieren kunnen er enorm van genieten als hun planten groter en sterker worden en dat maakt ze ook zulke goede plantenouders. 

Lees ook: Houd je planten in leven met déze vier tips

Bron: Purewow | Beeld: Pixabay, DomAlberts