Twijfel je over de tuin? DEZE plant past het allerbeste bij jouw sterrenbeeld!

 

sterrenbeelden

Je sterrenbeeld is het kompas voor de twijfelachtige tuinman!

Eén van de leukste dingen aan de zomer en lente vinden wij toch wel dat we weer heerlijk in de tuin kunnen zitten. Lekker barbecuen met een drankje erbij, genieten! Als je graag in de tuin zit is het ook wel belangrijk, dat deze er een beetje gezellig bijstaat. Dus, op naar het tuincentrum om een voorraad kleurige bloemen en mooie planten in te slaan!

Maar eenmaal in het tuincentrum beland is de keuze zo enorm dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Je wilt het liefst alles wel meenemen, maar dat wordt wel een heel duur grapje en bovendien past het niet in de tuin. Maar hoe maak je nu een keuze als je alles wel mooi vindt? De astrologie helpt je uit de brand! Twijfelachtige tuinman? DIT is de beste plant voor jou, volgens je sterrenbeeld:

  • Ram: De ram is een zeer standvastig sterrenbeeld; ze weten wat ze willen en ze willen het nu. Ook willen ze er niet al te veel moeite voor doen. Een Zinnia Elegans ie een prachtige bloem die niet heel verzorging nodig heeft, perfect dus! Ook het vlijtige liesje is een perfecte bloem voor de Ram.
  • Stier: Stieren houden juist van rust, stabiliteit en vinden het niet erg om ergens uitgebreid de tijd voor te nemen. Ook zijn stieren heel zintuiglijk ingesteld, ze houden van mooie kleuren en zoete geuren. Seringen passen hierom goed bij de stier, ze verspreiden een hemelse geur en hebben schitterende lila/paarse bloemen.
  • Tweelingen: Tweelingen is een intelligent sterrenbeeld met een scherpe geest. Rozemarijn is een kruid dat bekend staat om zijn heilzame werking voor het verstand en geheugen, perfect dus.
  • Kreeft: Een kreeft is een zorger, iemand die er alles aan doet om mensen een goed gevoel te geven. Jasmijn is een plant met en kalmerende werking! Je kan er heerlijke rustgevende thee van zetten, perfect dus!

Meer lezen? Kijk dan op pagina 2!


Pagina 1/2