Geniaal: zó verwijder je binnen een paar seconden die lelijke waterkringen op de houten tafel!

houten tafel kringen

De kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon

Voor de mensen die thuis een mooie eiken- of grenenhouten (eet)tafel hebben, komt dit vast bekend voor: lelijke kringen op het tafelblad. Vaak komt dit door het neerzetten van glazen met drinken op de tafel, zónder een onderzetter te gebruiken. Hartstikke zonde, want nu ziet het houten tafelblad er direct een stuk gehavender uit. 

Toch is er nu een simpel trucje waardoor je binnen een paar seconde van die lelijke kringen af bent!

Trucje
Eerder gaven we jullie al de geheime truc om tandpasta te gebruiken om kringen van de houten tafel te verwijderen. Ook dit werkt goed, maar heb je niet zo’n zin in al dat geklieder? Dan krijg je met deze truc óók heel gemakkelijk kringen uit het tafelblad. Het enige wat je nodig hebt, is een handdoek en een (haar)föhn. Geen geknoei en je hebt het gewoon al in huis liggen!

Föhnen
Wat moet je doen? Leg een droge handdoek over de kringen op de houten tafel. Pak vervolgens de föhn en richt deze een aantal seconden op de handdoek ter hoogte waar de kring zich bevindt. Zorg dat je een warme stand gebruikt wanneer je de föhn op de handdoek richt. Haal vervolgens de handdoek weg, et voilà! De kringen zullen nu volledig verdwenen zijn.

Lees ook: Met deze truc is het schoonmaken van de gaspitten kinderspel!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels