Ze zien er misschien uit als gewone kussens, maar dit is wat er gebeurt als hij zijn hand er overheen haalt! Wauw!

Kussen meets magic

Waarschijnlijk hebben niet al teveel mensen oog voor de modieuze kwaliteiten van de kussens in huis. Zolang ze passen bij de rest van het meubilair hoef je er verder niet echt over na te denken normaal gesproken. Daar brengen deze kussens verandering in! Moeder Aarde: ontmoet het “zeemeermin-kussen”! Dit kussen verandert namelijk van kleur als je er met je handen overheen gaat!

Zeemeermin kussens zijn magische kussens die bedekt zijn met pailletten die van kleur veranderen als je een gedeelte ervan aanraakt.
Ze zijn natuurlijk niet écht magisch en ze zijn natuurlijk ook niet écht van zeemeerminnen gemaakt, maar ze zijn wel heel erg cool! Ze veranderen van kleur dankzij pailletten met een bepaalde kleur aan de ene kant en met een andere kleur aan de andere kant. Dus wanneer je je hand over de kussens veegt, dan draaien de pailetten zich om en daarmee veranderen ze het kussen van kleur. Slim gevonden, toch?. Ongetwijfeld ben je nu op zijn minst nieuwsgierig gemaakt, dus kijk snel hoe het er uitziet op de volgende pagina!


Pagina 1/2