Zie jij het ook? Er is iets vreemds aan de hand met deze oude zwart-wit foto

Volgens sommige mensen is er een tijdreiziger op deze foto vastgelegd

Deze zwart-wit foto uit 1941 heeft heel wat mensen met een mond vol tanden laten staan. Als je goed kijkt, zie je namelijk al snel dat er iets niet klopt aan dit kiekje. Eén van de afgebeelde mensen lijkt veel te moderne kleding te dragen voor de jaren veertig…

Zonnebril en t-shirt

De foto werd in 1941 genomen in het Canadese plaatsje Gold Bridge bij de opening van een nieuwe brug. Onder de toeschouwers bevindt zich een opvallend figuur. Niet alleen steekt de man wat lengte betreft uit boven de rest van de mensen, ook de manier waarop hij gekleed is, steekt af bij de anderen. Zo draagt de man geen hoed of pet, wat wel gebruikelijk is voor die tijd. Wel heeft hij een moderne zonnebril op en lijkt hij een t-shirt met print te dragen: een kledingstuk dat eigenlijk pas na de jaren zestig in opmars kwam.

Kleine camera

Dat is nog niet alles. De man lijkt ook een klein apparaat in zijn handen te houden. Volgens sommigen mensen is dit een moderne fotocamera. Heel mysterieus! Volgens experts is de foto authentiek en niet bewerkt. Zouden we hier dan echt te maken hebben met een vastgelegde tijdreiziger?

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2