Maak je WiFi signaal binnen 2 minuten 4 keer zo sterk!


Waar een leeg blikje al niet goed voor is

Als je last hebt van een zwak wifi-signaal, is dat erg vervelend. Het is natuurlijk enorm frustrerend als je iets wil opzoeken op het internet, foto’s wil downloaden of een leuke serie wil kijken op Netflix maar het internet is te traag. Er zijn speciale wifi-versterkers op de markt die het signaal van je modem versterken. Ze zijn alleen niet echt goedkoop, maar met deze simpele en goedkope oplossing kun je toch hetzelfde resultaat bereiken.

Dit trucje is simpel en goedkoop, maar verterkt je wifi-signaal in een mum van tijd.

Wifi

De beschikbaarheid van wifi heeft er natuurlijk voor gezorgd dat we tegenwoordig vrijwel altijd en overal online kunnen zijn, helemaal nu we beschikken over het supersnelle 4G netwerk. De ontwikkelingen houden hier bovendien niet op, want er wordt inmiddels al hard gewerkt aan 5G. Deze internetverbinding zal helemaal een turbosnelheid gaan hebben, waardoor laadtijden nagenoeg tot het verleden tijd zullen gaan behoren.

Langzaam internet

Vroeger noemden mensen samen een kamer behangen de ultieme relatietest, echter is deze test anno nu niet meer relevant. Wil je iemands ware aard zien? Laat diegene dan werken met slecht en traag internet. Of een film streamen op traag internet. Iedereen die iedere dag achter de computer zit weet hoe frustrerend slecht internet is, gelukkig is er een heel makkelijke manier om dit op te lossen.

Lees op de volgende pagina wat je moet doen als je een zwakke internetverbinding hebt.

Pagina 1/2