Ha! Met deze truc bemachtig je vliegtickets stukken goedkoper

Dit maakt een vliegvakantie nog leuker!

Of je nu in het hoogseizoen, de bouwvak of in de winter op vakantie gaat: het is altijd mooi meegenomen als de vliegtickets niet al te duur zijn. Ga je voor luchtvaartmaatschappij Ryanair? Dan weten wij hoe je de tickets nóg goedkoper kunt scoren dan ze normaal gesproken al zijn.

Je kunt er een leuk bedrag mee besparen!

Vroeg boeken

Uit onderzoek van een reiswebsite blijkt dat het sowieso het goedkoopst is om je vliegtickets voor 28 januari te boeken; de losse vliegtickets zijn voor de zomer dan veel goedkoper. Kies dus ook liever niet voor een retourtje, maar voor een enkele reis. Wil je echt het goedkoopst uit zijn, dan kun je het beste boeken tussen oktober en december. Dit is nog veel goedkoper dan last minute boeken; dit valt vaak veel duurder uit dan je in eerste instantie zou denken.

Goedkopere bestemmingen

Kun je echt niet kiezen en weet je in juni nog steeds niet waar je heen gaat, dan kun je geld besparen door goedkopere bestemmingen uit te zoeken. Vaak zijn de Europese vakanties naar Barcelona, Milaan, Marseille, Rome en Mallorca het goedkoopst. Wil je naar Griekenland, Turkije, Zuid-Spanje of Portugal? Dan kom je voor een iets hogere prijs te staan. Wil je naar die landen toe, dan is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken.

Vliegmaatschappij

Waar je natuurlijk ook op kunt besparen is je keuze voor een vliegmaatschappij. Zo is het algemeen bekend dat je voor een vliegreis met KLM flink in de buidel moet tasten en staat Ryanair bekend als dé budget vliegmaatschappij. Een retourtje naar een warme Europese bestemming hoeft bij de luchtvaartmaatschappij niet duur te zijn. Ben je van plan om met meerdere personen op vakantie te gaan en wil je nóg meer besparen dan je met deze tips al kunt? Dan moet je dit trucje eens toepassen. Het kan je nogal wat euro’s besparen!

Pagina 1/2