Ha! Met deze truc bemachtig je vliegtickets stukken goedkoper

vliegtuig

Dit maakt een vliegvakantie nog leuker!

We moeten nog even wachten, maar heel erg lang duurt het niet meer tot we ons vakantiegeld beuren. Ben je van plan hier een fijne vliegvakantie voor te boeken? Dan is het altijd mooi meegenomen als de vliegtickets niet al te duur zijn. Ga je voor luchtvaartmaatschappij Ryanair? Dan weten wij hoe je de tickets nóg goedkoper kunt scoren.

Je kunt er een leuk bedrag mee besparen!

Geld besparen

Ryanair staat bekend als dé budget vliegmaatschappij. Een retourtje naar een warme Europese bestemming hoeft bij de luchtvaartmaatschappij niet duur te zijn. Ben je van plan om met meerdere personen op vakantie te gaan? Dan moet je dit trucje eens toepassen. Het kan je nogal wat euro’s besparen!

Apart boeken

Een journalist van VTM Nieuws ontdekte dat vliegtuigtickets bij Ryanair goedkoper (kunnen) zijn als je ze individueel boekt! Hij wilde van Zaventem Airport naar Barcelona vliegen. Toen hij slecht voor een persoon naar een vlucht zocht, kostte dit 88 euro. Daarna ging hij voor dezelfde vlucht op zoek naar tickets voor twee personen. Toen bleek dat een stoel dan 126 euro per persoon kost! Dat is nogal een verschil.

Niet naast elkaar

Het enige nadeel is dan dat er een kans is dat jij en je vliegpartner niet naast elkaar zitten in het vliegtuig. Maar als die ene bestemming maar 1à 2 uur vliegen is, is dat wel te overzien. 

Lees ook: Wauw! Binnenkort kunnen we voor dít luttele bedrag naar New York vliegen

Bron: HLN | Beeld: Pixabay