Dit zegt de vorm van je lippen over je persoonlijkheid, klopt het bij jou?

Lippen komen in alle vormen en maten

Veel verschillende vormen en afmetingen van je lichaam kunnen iets vertellen over wat voor persoon je bent. Zo weten we al wat voor persoonlijkheid je hebt door de manier waarop je zit, welke vorm je neus heeft en welke oogkleur je hebt. Zo heeft iedereen ook een andere vorm lippen. Dit is wat de vorm van je lippen je kan vertellen over je persoonlijkheid.

Klopt het bij jou ook?

‘Goudlokje’

Zijn jouw lippen niet heel dik, maar ook niet dun? Dan heb je een vorm die ook wel ‘goudlokje’ wordt genoemd. Deze wordt over het algemeen beschreven als een doorsnee formaat, zonder uitgesproken toppen. Heb jij deze vorm? Dan doe je het goed in relaties, ben je evenwichtig en hou je absoluut niet van drama. Daarnaast ben je zeker niet hebberig of plakkerig, een eigenschap dat veel mensen van je kunnen waarderen.

Volle lippen

Het liefst willen we ze allemaal: mooi, volle, ronde lippen. Ben jij gezegend met deze vorm lippen? Dan heb je een groot verlangen om voor anderen te zorgen. Je zet veel liever een ander op de eerste plaats, dit is iets dat van nature in je zit. Daarnaast vind je familie en vrienden erg belangrijk in het leven.

Dunne lippen

Mensen die een dunnere onder- en bovenlip hebben zijn soms wat eenzaam, maar kunnen daar vrij goed mee omgaan. Je bindt je niet snel aan andere mensen en je bent misschien minder goed in het flirten met anderen dan vrouwen met vollere lippen, maar dat betekent zeker niet dat je achterblijft in de liefde. Relaties lopen bij jou meestal van een leien dakje.

Hoekige cupidoboog

Is jouw cupidoboog, het kleine kuiltje recht boven je bovenlip, hoekig van vorm? Dan ben jij uitstekend in communiceren met anderen, ben je erg creatief en ook een snelle denker. Toch zal je er soms op moeten letten dat je niet té snel praat, anders floep je er per ongeluk nog eens wat uit dat je achteraf beter niet had kunnen zeggen.

Ronde cupidoboog

Is het kuiltje boven je bovenlip ronder van vorm? Dan hebben we goed nieuws voor je, want deze vorm van lippen straalt vriendelijkheid uit. Mensen met een ronde cupidoboog hebben over het algemeen een groot empathisch vermogen en nemen de tijd om er voor vrienden en familie te zijn.

Smalle mond, volle lippen

Heb je een kleine, smalle mond maar toch mooie volle lippen? Dan kan het voorkomen dat je het moeilijk hebt in relaties en je niet echt de behoefte voelt om jouw hele leven met iemand te delen. Het is daarom ook goed mogelijk dat je meer aandacht voor jezelf hebt dan voor een ander. Je bent een sterk en zelfstandig persoon.

Lees ook: Dit vertelt de houding waarin je slaapt over je persoonlijkheid

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Fashionchick | Beeld: pxhere