Vrouw die zich lelijk voelde, ondergaat metamorfose met prachtig resultaat

De 55-jarige Lisa vond het hoogtijd om haar uiterlijk aan te pakken

Je bent zo oud als je je voelt, zo luidt een bekend gezegde. De 55-jarige Lisa stemt daarmee in. Ze voelt zich 25 jaar oud, maar zo ziet ze er niet meer uit. Ouder worden is natuurlijk normaal, maar de blondine wil zich graag weer goed voelen. Om die reden besloot ze een metamorfose te ondergaan.

Niet lekker in haar vel zitten

De Amerikaanse Lisa besloot de hulp van Christopher Hopkins in te schakelen. Hij is gespecialiseerd in makeovers en Lisa hoopt dat hij haar ook kan helpen. “Ik voel me oud en dik. Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel. Ik ben 55 jaar oud en heb het gevoel alsof ik 25 jaar ben. Maar als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af wie die vrouw is”, vertelt ze openhartig aan het begin van video die Christopher op zijn YouTube-kanaal plaatste.

Weer beter voelen

“Ik wil me weer beter voelen, zoals de persoon die ik van binnen ben.” Om die reden laat ze zich onder handen nemen door Christopher. “Als ik met mijn haar begin, kan dat al een verschil maken”, vermoedt Lisa.

Het resultaat

En jazeker. Een nieuw kapsel maakt voor Lisa inderdaad een enorm verschil. Christopher weet precies welk kapsel haar goed staat en hoe hij volume kan aanbrengen. Ook krijgt ze een mooie outfit aangemeten en draagt ze sprankelende make-up. “Ik voel me op z’n minst tien jaar jonger!”, roept Lisa wanneer ze het resultaat ziet.

Christopher Hopkins

Als iemand iets weet over makeovers is het Christopher Hopkins wel. Op zijn YouTubekanaal MAKEOVERGUY plaatst hij de ene na de andere indrukwekkende metamorfose. Zo zorgde hij ervoor dat deze man er na een simpele metamorfose 10 jaar jonger uitzag en deze vrouw straalde helemaal nadat Christopher haar onder handen had genomen. 

Lees ook: Glenna is stomverbaasd hoe jong ze eruitziet na metamorfose

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube MAKEOVERGUY | Beeld: Videostill MAKEOVERGUY