Beschuit met muisjes voor déze boer: de 67e Boer zoekt Vrouw-baby is geboren!

Boer zoekt Vrouw

Wij wensen het gezin heel veel geluk samen!

Wie 1 en 7 januari naar de Boer Zoekt Vrouw-special heeft gekeken, weet dat er inmiddels al 9 seizoenen van het populaire programma op de buis zijn geweest. Ook hebben er al tientallen bruiloften plaatsgevonden én werd de kijker eerder al getrakteerd op een kiekje waarop het grootste gedeelte van de Boer Zoekt Vrouw-kinderen te zien is. Er moet echter een nieuwe foto genomen worden, want de 67e BZV-baby is geboren!

Boer Teus en zijn vrouw Pam zijn opnieuw ouders geworden!

Tweede kindje

Boer Teus, die we kennen van seizoen 2004-2005 van Boer Zoekt Vrouw, en zijn vrouw zijn opnieuw ouders geworden van een zoon. Op vrijdag 16 maart werd hun tweede kindje Floris geboren. Een gezonde knul van 9 pond en 54 centimeter. In 2013 werd het stel al gezegend met hun eerste zoon Sam. “We wilden graag een tweede kindje, dus we zijn er dolgelukkig mee”, deelt een trotste Teus op de website van het programma.

Gelijkenis

Het viel de vader meteen op dat zijn tweede zoon veel op zijn grote broer lijkt. Of Floris op Teus lijkt? Dat durfde hij nog niet te zeggen. “Dit zien we pas over een aantal jaar. Hij heeft wel het bolle koppie dat ik ook heb, maar dat hebben alle baby’s volgens mij”, grapt de kersverse vader. Het stel is door het dolle heen met de komst van hun tweede kindje, maar daar blijft het bij. “Twee zoons is prachtig!”

Bekijk de foto van het gezin hieronder.

Lees ook: Déze boeren zijn weer op zoek naar een nieuwe liefde

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw, KRO-NCRV | Beeld: Beeldbank KRO-NCRV, Linelle Deunk