André Hazes legt uit: ‘De breuk met Monique was het beste dat me kon overkomen’

Hij realiseerde dat hij niet zonder zijn gezin kan

André Hazes gaat binnenkort weer beginnen met werken. Zo’n vier weken geleden plaatste de 24-jarige volkszanger op Instagram dat hij op advies van de dokter een paar weken rust moest nemen en daarom al zijn werkzaamheden naast zich zou leggen. Monique deelde al dat het een stuk beter gaat met de oververmoeide André en dat rust echt nodig was. Ook André deelt nu dat het een stuk beter met hem gaat.

Na een heftige periode gaat hij binnenkort weer werken.

Noodgedwongen rust

Hij wilde zich als zanger bewijzen naar iedereen in Nederland toe en werkte zich uit de naad. De breuk met zijn grote liefde Monique en dat hij zijn zoontje weinig zag, maakten de onrust alleen maar groter. Ondanks dat Monique en André het weer bijlegden en de zanger meer tijd voor zijn familie probeerde vrij te maken, had hij nog steeds weinig rust. Doordat hij kampte met lichamelijke klachten nam hij noodgedwongen een maand rust. Aan Story vertelt de zanger dat het een stuk beter met hem gaat.

Nieuwe start

Na de noodgedwongen rustperiode weet André precies wat hij anders moet doen. “Het was een periode waarin ik mezelf onder de loep nam”, deelt hij met het weekblad. “Wat wilde ik nu echt in dit leven? Alleen maar werken of oud en gelukkig worden met Monique? Al snel wist ik dat dat het laatste zou zijn. Natuurlijk wist ik dat daarvoor ook al, maar je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt”, legt hij uit.

Breuk is goed geweest

Eind april maakten André en Monique bekend dat ze uit elkaar waren. André zou niet genoeg tijd hebben voor zijn gezin. Desalniettemin gingen de twee in mei toch nog met elkaar op vakantie en daar vonden ze elkaar weer. “Soms moeten twee mensen even uit elkaar om erachter te komen hoe erg ze elkaar nodig hebben”, schreef Monique destijds op Instagram. Terugkijkend op de periode, weet André dat de tijdelijke breuk goed voor hem was. “Terugkijkend is de breuk met Monique het beste dat mij is overkomen. Het was absoluut niet leuk en ik dacht echt dat we voorgoed uit elkaar zouden zijn. En het idee dat ik mijn zoontje niet dagelijks zou zien opgroeien, vond ik vreselijk”, vertelt de 24-jarige. De breuk liet André inzien dat hij niet zonder zijn gezin kan. “Wij horen bij elkaar en natuurlijk zullen er botsingen zijn, maar dat gebeurt in elke relatie. Daar groei je ook weer van.”

Lees ook: Deze 28 dingen wist je nog niet over Beverly Hills 90210

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair Online | Beeld: videostill